Helló! Sziasztok! Csak gyorsan beköszönök itt az elején. Tudom, hogy így illik, meg ha már idetévedtél és azt gondolod, Ki ez a fene csaj? ...

Helló!

/
0 Comments
Helló! Sziasztok! Csak gyorsan beköszönök itt az elején. Tudom, hogy így illik, meg ha már idetévedtél és azt gondolod, Ki ez a fene csaj? Ki ez a csaj, aki itt kultúráról meg művészetekről karattyol és egyáltalán mi a manóért teszi ezt? Szóval ha ezt gondolod, ne maradj válaszok nélkül. Úgyhogy szia, Emma vagyok. Örülök a találkozásnak. Amit itt látsz (vagy látni fogsz, ha a blogszületéskor találtál meg) az én kis kulturális játszóterem. Nem célom megmondani a tutit, hogy mi is a művészet, mi jó vagy rossz. Egyszerűen csak szeretnék mutatni pár dolgot amikért én lelkesedni tudok, vagy amit láttam, átéltem és tetszett, vagy éppen csalódást okozott. Nem is kell majd velem egyetértened semmiben, nem akarom megváltoztatni a véleményedet. Amióta az eszemet tudom érdeklődöm a kultúra gyakorlatilag minden szegmense iránt, és igazából ez a blog arra is jó nekem, hogy én kicsit jobban átlássam, átgondoljam azt, amit korábban csak néhány percre, napra, vagy hétre befogadtam a művészetekből, de aztán tovább is engedtem, helyet adva a következőnek. Így maradandóbb. Így ha el is engedtem, bármikor visszatérhetek hozzá, újra átélhetem. És örülnék, ha ti is átélnétek velem. Talán lesz egy-két dolog ami tetszeni fog, néhány újdonság, amire felhívhatom a figyelmedet. Szóval sziasztok, remélem még találkozunk!

És ha már úgy alakult, hogy épp április 11-én, a magyar költészet napján született a Kultúrmacska, álljon itt rólam egy olyan kép - ha hozzám hasonlóan szeretitek látni ki is beszél hozzátok -, amit a “Posztolj verset” mozgalom miatt készítettem. (igen, tükrös fotó, de ha egyszer a tükrön volt a vers!)


Follow my blog with Bloglovin


You may also like

Nincsenek megjegyzések: